Contracten en vergoedingen ook voor 2024

Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars waardoor uw rekening rechtstreeks door ons aan uw zorgverzekeraar wordt doorgestuurd en onze rekeningen tevens transparant en conform de voorwaarden van uw zorgverzekeraar zijn.

 

Wilt u meer weten over de vergoedingen en uw polis? Neemt u gerust telefonisch contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid de vergoedingen vertellen en indien u dit wenst, uw polis bekijken om u zodoende van een goed advies te voorzien.

 

Staat uw zorgverzekeraar er niet bij in het overzicht zorgverzekeraars, dan kunt u natuurlijk wel uw gebitsprothese bij ons laten vervaardigen. Wij vragen deze dan middels een machtigingsaanvraag van te voren voor u aan. Wij adviseren u graag over de gang van zaken.

  • De volledige "normale" gebitsprothese wordt vanuit de basisverzekering voor 75% vergoed.
  • De gebitsprothese op implantaten wordt ook vergoed vanuit de basisverzekering (de eigen bijdrage hiervoor is 325 - 375 euro maar vraagt u bij ons de exacte vergoeding na).
  • Opvullen en reparaties van uw volledige gebitsprothese (ook op implantaten) worden voor 90% vergoed vanuit de basisverzekering.
  • De vergoedingen voor frame- en plaatprotheses zijn conform uw afgesloten polis en dient u aanvullend voor verzekerd te zijn.