Algemene informatie
Veel mensen tobben jarenlang met een slecht zittende gebitsprothese. Niet zelden hebben mensen moeite met praten of eten door een loszittende gebitsprothese. 

Vaak wordt er een plakmiddel gebruikt om het gebit op zijn plek te houden. Het komt vaak voor dat mensen de pijnlijke plekken met watten beschermen.
Een gebitsprothese kan in de loop der jaren gaan schuiven en soms veroorzaakt een slechtzittende gebitsprothese klachten als wildvleesgroei, hoofd- of oorpijn of pijn in de kaak/mond.
In de tandenloze mond verandert de vorm van de kaak; de kaak slinkt en dit proces gaat langzaam maar zeker uw hele leven door. Een goede gebitsprothese kan op den duur slechter gaan zitten, gewoon omdat het niet meer past. Regelmatige (gratis) controle, eens in de twee jaar, kan veel problemen voorkomen.
Herkent u bovenstaande?
Loopt u eens vrijblijvend binnen in onze praktijk; dankzij de laagdrempeligheid van onze praktijk kunt u altijd terecht als u vragen heeft over uw gebitsprothese, of advies wenst.
Wij zorgen ervoor dat in overleg met u een goede gebitsprothese, klikgebit (een gebit op implantaten), plaat- of  frameprothese gemaakt wordt.
De technische en medische kennis is bij ons in huis zodat een nieuwe of vervangende gebitsprothese gemaakt kan worden die precies bij u past.
U wordt zeer persoonlijk behandeld: u kunt zelf aangeven hoe u de stand van de tanden wenst, er kan een kleur van de tanden worden uitgezocht en veelal is er de wens om een gebitsprothese te krijgen zoals men er vroeger uitzag. Een foto van vroeger brengt dan uitkomst.
De gebitsprothese wordt dus altijd in overleg met u helemaal op maat bij ons in de praktijk gemaakt.
Voor alle behandelingen van het aanmeten van een nieuwe gebitsprothese tot reparaties geldt: wij hebben ons eigen laboratorium met tandtechnici. Hierdoor hoeven wij u nooit door te verwijzen. Wij behandelen zonder dat hier een verwijzing van de tandarts voor nodig is.