GRATIS HUISBEZOEK

Zoals bij velen van u bekend, komen wij ook voor behandelingen bij u thuis. Voor deze huisbezoeken rekenen wij geen kosten. Wij zorgen er ook bij het huisbezoek voor dat alle hygiënemaatregelen ten aanzien van Corona worden nageleefd. Voordat wij aan huis komen zullen wij deze de ochtend van ons bezoek met u doornemen.

Dit stukje extra gratis dienstverlening doen wij graag en er is veel vraag naar. Zelfs het aanmeten van een hele nieuwe gebitsprothese kan bij u thuis. Het oudste keukentje van Nijkerk kan hierover "meepraten"......(zie onderstaande foto).

Woont u binnen de gemeente Nijkerk, bent u hulpbehoevend en kunt u niet zelfstandig naar onze praktijk komen dan kunt u via de praktijk een afspraak maken voor huisbezoek.