GRATIS HUISBEZOEK

In verband met het Corona virus zullen wij tot een nader te bepalen datum niet aan huis komen. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. Zodra dit weer mogelijk is, zullen wij dit direct bekendmaken.

Zoals bij velen van u bekend, komen wij ook voor behandelingen bij u thuis. Voor deze huisbezoeken rekenen wij geen kosten. Ook komen wij in de verpleeg- en verzorgingshuizen en zelfs het hospice.

Dit stukje extra gratis dienstverlening doen wij graag en er is veel vraag naar. Zelfs het aanmeten van een hele nieuwe gebitsprothese kan bij u thuis. Het oudste keukentje van Nijkerk kan hierover "meepraten"......

Kent u iemand binnen de gemeente Nijkerk die hulpbehoevend is en problemen heeft met zijn/haar gebitsprothese? Laat het ons weten want wij kunnen altijd helpen!